Pilates

dronten & Lelystad

Home Pilates

Pilates is een effectieve manier om het lichaam gezond en fit te houden door middel van gecontroleerde en bijna technische bewegingen die veel beheersing en concentratie vragen. Door het continue perfectioneren van bewegingen wordt een hoge mate van lichaamsbewustzijn opgebouwd.

Wat train ik tijdens Pilates lessen?

Één deel van de workout is gericht op het verbeteren van de conditie en uithoudingsvermogen. Het andere deel van de training is gericht op het trainen van de onderrugspieren, onderbuikspieren, bekkenspieren en middenrif. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor je lichaamsstabiliteit en lenigheid. Het ritme van de misschien wel de beste mix tussen rustig en intensief sporten. De oefeningen hebben een kalmeren effect op het zenuwstelsel, de longcapaciteit wordt vergroot en de spieren worden sterker. Dit alles bij elkaar zorgt voor meer lichaamspower, kracht en energie!

Lesrooster Pilates

Is Pilates geschikt voor mij?

In de 60 minuten durende workout zoek je het ene moment de grens op van je eigen kunnen terwijl je op het andere moment in uiterste concentratie en ontspanning verkeert. Deze totale lichaamstraining leidt tot meer energie, hogere stofwisseling, sterkere botten, verbeterde conditie en een betere lichaamshouding. Pilates is geschikt voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw. Je bepaalt zelf hoe zwaar je het wilt maken voor jezelf, met andere woorden: iedereen, ongeacht je basisconditie, kan meedoen!

Vraag hier een gratis dagpas aan!

fitness, groepslessen en vechtsporten!

© 2024 | Dynamic Sports Dronten