Kickboks Zaktraining

dronten

Home Kickboks Zaktraining

Kickboks Zaktraining is een nieuwe trend in fitness-wereld. Het is een groepsles, waarbij gebruik wordt gemaakt van  kickboks zakken. Er worden bokshandschoenen gebruikt tijdens deze les en op de Kickboks zak worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd. Geen lichaamscontact met anderen, maar wel lekker kickboksen.

Wat train ik tijdens Kickboks zaktraining lessen?

Na een warming-up van 10 minuten, vinden er 40 minuten lang opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit karate, taekwondo, boksen, kickboksen, thaiboksen, kung fu etc. Daarna volgt de 10 minuten durende cooling-down,die variërend kan zijn van rustige ademhalings-, rek- en strekoefeningen tot tai-chi-bewegingen.

Lesrooster Kickboks zaktraining

Zaterdag 10:45 – 11:45

Is Kickboks zaktraining geschikt voor mij?

Na een Kickboks zaktraining -workout ervaar je absoluut dat je lichaam gewerkt heeft. De intensiteit van de training kan enorm gevarieerd zijn, als ook de diverse combinaties. Kickboks zaktraining is echter géén zelfverdedigingskunst! Je leert je er absoluut niet mee verdedigen. De boks- en traptechnieken zijn een middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en je te ontspannen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoten en trappen tegen een oppervlak een uitstekende conditietraining is. Het verstevigt je buik, billen, benen en je hele bovenlichaam.

Vraag hier een gratis dagpas aan!

fitness, groepslessen en vechtsporten!

© 2024 | Dynamic Sports Dronten