KickFun 2020-07-08T21:19:13+00:00

KickFun

KickFun is een nieuwe trend in aerobic-wereld. Het is een groepsles, waarbij gebruik wordt gemaakt van een Kick & Fun Bag, die gevuld wordt met water of zand. Er worden bokshandschoenen gebruikt tijdens deze les en op de Kick & Fun Bag worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd op opzwepende muziek.

Wat train ik tijdens KickFun lessen?

Na een warming-up van 10 minuten, vinden er 40 minuten lang opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit karate, taekwondo, boksen, kickboksen, thaiboksen, kung fu etc. Daarna volgt de 10 minuten durende cooling-down,die variërend kan zijn van rustige ademhalings-, rek- en strekoefeningen tot tai-chi-bewegingen.

Loading...

Is KickFun geschikt voor mij?

Na een Kick & fun-workout ervaar je absoluut dat je lichaam gewerkt heeft. De intensiteit van de training kan enorm gevarieërd zijn, als ook de diverse combinaties. KickFun is echter géén zelfverdedigingskunst! Je leert je er absoluut niet mee verdedigen. De boks- en traptechnieken zijn een middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en je te ontspannen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoten en trappen tegen een oppervlak een uitstekende conditietraining is. Het verstevigt je buik, billen, benen en je hele bovenlichaam.

WP Real Media Library is not installed/inactive!

KickFun Lesrooster

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven