Circuit Training

dronten

Home Circuit Training

Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen. Een circuit kan wel vijftien oefeningen bevatten en een set van vijftien herhalingen duurt al snel een minuut.

Wat train ik tijdens Circuit Training lessen?

Circuit Training is een Full-Body workout, dat houdt in dat je bezig bent met het trainen van je armen, borst, rug, schouders, buik en benen. Deze oefeningen worden opgezet in een Circuit, deze kan ongeveer 15 tot 10 oefeningen bevatten. De oefeningen verschillen van elkaar en zullen iedere week anders zijn. Wat is de tijdsduur van de Circuit Training? Er zit altijd een tijd aan het circuit verbonden denk hierbij aan ongeveer een minuut. Waarom ongeveer een minuut, omdat je tijdens iedere oefening bezig bent met het uithoudingsvermogen van jou spieren.

Lesrooster Circuit Training

Is Circuit Training geschikt voor mij?

Circuit Training is geschikt voor jong en oud, daarom raden wij ook aan iedereen aan om een keer mee te doen tijdens deze les. Hoe je het circuit uiteindelijk afgelegd is aan jou. De trainer zal je gedurende les begeleiden, dus je kan altijd je vragen kwijt tijdens de les. Past dit bij jou of wil je het proberen, kijk dan op het rooster onderaan voor de lestijden.

Vraag hier een gratis dagpas aan!

fitness, groepslessen en vechtsporten!

© 2024 | Dynamic Sports Dronten