Boksen

Dronten

Home Boksen

Dynamic Sports biedt Boksen in Dronten. Maar wat houdt de bokssport precies in? Twee tegenstanders proberen met behulp van de juiste technieken elkaar te raken op de juiste vlakken van het lichaam zodat ze punten kunnen scoren. Aan de hand van deze punten (die de jury bepaald) kan één van de deelnemers winnen. Ook kan één van de twee deelnemers knock-out (KO) geslagen worden, dit betekend dat hij niet meer in staat is om verder te vechten en de tegenstander gewonnen heeft. Tijdens deze lessen leer je de technieken, snelheid, kracht en zelfbescherming.

Wat leer ik tijdens de Boks lessen?

Boksen is geen sport zonder risico’s, maar gelukkig is het aantal blessures in de bokssport nog ver beneden het landelijke gemiddelde van alle sporten. Dit komt door de juiste technieken te leren en uiteindelijk te beheersen. Tijdens het boksen ben je voornamelijk bezig met de volgende spieren in je lichaam: biceps, triceps, abs, rug en schouders. Zodra je actief bezig bent met de bokssport zal je merken dat deze spieren zich gaan ontwikkelen. Voor ieder persoon zal dit verschillend zijn, maar de spieren zullen sterker worden en uiteindelijk zal je de kracht nodig hebben om je technieken sneller uit te kunnen voeren.

Lesrooster Boksen

Is Boksen geschikt voor mij?

Hoewel je het misschien niet zou denken, maar de bokssport kan door iedereen worden beoefend, man en vrouw, jong en oud, beginner of gevorderd. Je zou mee kunnen doen aan deze lessen om je kracht in je spieren te verhogen of om snelheid te creëren in je spieren. Soms doen mensen ook mee om hun zelfverdediging op te krikken. Maar je kan ook meedoen omdat “het gewoon even lekker is” of terwijl gewoon je hoofd leeg maken en alles eruit gooien.

Vraag hier een gratis dagpas aan!

fitness, groepslessen en vechtsporten!

© 2024 | Dynamic Sports Dronten