Body Shape

Lelystad

Home Body Shape

De les wordt opgebouwd uit een wat langere warming-up om alle spieren goed warm te maken. Daarna worden er spierversterkende oefeningen gedaan voor de armen, de buik, de benen, de billen en de rug. De oefeningen kunnen zowel staand als liggend op een matje gedaan worden. De laatste paar minuten worden de spieren weer ontlast en ga je over naar een Cooling down. Deze Workout is voor ieder niveau en alle leeftijden.

Wat train ik tijdens Body Shape lessen?

De lessen BodyShape zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen die een lichte blessure hebben zijn de lessen zeer geschikt. Kenmerkend voor BodyShape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind, zodat de gehele lichaamsconditie verbetert. Het doel van deze les is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken door middel van training op muziek met een rustig tempo. Tevens kan het goed dienen als onderhoud van al bestaande spierconditie. Bij deze trainingsvormen worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten of dynabands/tupes gebruikt.

Lesrooster Body Shape

Is Body Shape geschikt voor mij?

De lessen BodyShape zijn voor diegene die graag willen bewegen, maar geen lastige passen willen doen. Tijdens de BodyShape lessen wordt er op muziek verschillende oefeningen gedaan, waarbij er niet gesprongen wordt. De les wordt opgebouwd uit een wat langere warming-up om alle spieren goed warm te maken. Daarna worden er allerlei oefeningen gedaan voor de armen, de buik, de benen, de billen en de rug. De oefeningen kunnen zowel staand als liggend op een matje gedaan worden.

Vraag hier een gratis dagpas aan!

fitness, groepslessen en vechtsporten!

© 2024 | Dynamic Sports Dronten