Gym en cardio 2017-05-14T15:01:12+00:00

GYM & CARDIO

Wat ga jij trainen vandaag? Met een breed assortiment aan dumbels, plates en fitness apparatuur weet je je bij ons nooit te vervelen. In de afgelopen jaren is er een hoop veranderd in beide gyms. 90% van de toestellen zijn vervangen en tot op heden houden wij ons daar nog steeds mee bezig. We vinden het natuurlijk belangrijk dat jij je prettig voelt en dat wij jou kunnen helpen met het beste apparatuur.

Altijd leuk om te weten!

Afgelopen jaar hebben we een Green System geplaatst in Dynamic Sports Lelystad. Het werkt als volgt: door de activiteit van personen op een fitnessapparaat wordt elektriciteit gegenereerd. Een aantal apparaten wordt samengevoegd tot een ‘pool’ en de gezamenlijk opgewekte elektriciteit wordt via een omvormer teruggegeven aan het elektriciteitsnetwerk als bruikbare energie.

Liever even snel naar de sportschool? In 30 minuten heb je alle spiergroepen getraint! In Dynamic Sports Dronten is eGYM introductions, vol trots zijn onze klanten al begonnen met hun eerste rondjes. Wat is eGYM precies? De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor jou in en al je persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt!

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven