Spinning 2017-06-29T11:39:53+00:00

Spinning

Spinning is een 60 minuten effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie neer wilt zetten. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel caloriën te verbruiken.

Wat train ik tijdens Spinning lessen?

Uit een vergelijkend onderzoek tussen spinning, steps, aerobics en training met gewichten bleek spinning het hoogste calorie verbruik per tijdseenheid te hebben. De zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op de buik, billen en benen. Tijdens de work out maak je een virtuele fietstocht, compleet met beklimmingen, afdalingen en sprints.

Loading...

Is Spinning geschikt voor mij?

De speciale achtergrondmuziek geeft het tempo en het verloop van de les aan. De instructeur begeleidt je op deze weg en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Het mooie aan spinning is dat het echt geschikt is voor iedereen. Man, vrouw, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. De indoor cycle zijn volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen is spinning een leuke en effectieve crosstraining variatie.

Bekijk hier de video

Spinning Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven