Jumping 2017-06-29T11:35:11+00:00

Jumping

Een gemakkelijke manier om een strak lichaam te krijgen! Jumping Fitness is een up coming sport wat je steeds vaker langs ziet komen. Daarom bieden wij deze les sinds 2017 ook aan bij Dynamic Sports in Lelystad en Dronten. Tijdens deze les train je conditie, billen, benen en buik, ook je uithoudingsvermogen maar ook helpen deze oefeningen voor mogelijke rugproblemen.

Wat train ik tijdens Jumping lessen?

Tijdens een Jumping Fitness work-out worden er meer dan 300 kleine spiertjes getraind. Wat bij de meeste fitness lessen wordt overgeslagen, wat natuurlijk niet erg is omdat je er moeilijker bij komt. Jumping Fitness is een betere work-out dan joggen, hardlopen, fietsen of op de crosstrainer Er is minder kans op blessures, dit komt door de zachte ondergrond. In combinatie van leuke oefeningen en gave muziek maken we er een intensieve leuke les van!

Loading...

Is Jumping geschikt voor mij?

Jumping Fitness is voor iedereen, voor mannen en voor vouwen! Leeftijd, gewicht, of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners en ook niet voor gevorderden. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt tijdens deze training! Sprongen en technieken worden tijdens deze lessen aangegeven door de trainer en is het daarom voor beginners gemakkelijk om te starten.

Bekijk hier de video

Jumping Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven