ClubJoy Yoga 2020-07-08T21:18:59+00:00

ClubJoy Yoga

ClubJoy Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga biedt de oplossing.

Wat train ik tijdens ClubJoy Yoga lessen?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Loading...

Is ClubJoy Yoga geschikt voor mij?

ClubJoy Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga je daar zeker bij.

ClubJoy Yoga Lesrooster

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven