ClubJoy Power 2017-05-19T18:37:45+00:00

ClubJoy Power

ClubJoy Power kan het best worden omschreven als fitnesstraining op muziek. ClubJoy Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer kracht en energie.

Wat train ik tijdens ClubJoy Power lessen?

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Loading...

Is ClubJoy Power geschikt voor mij?

ClubJoy Power is geschikt voor iedereen! Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 kg tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een andere trainingsdoel, dat niet met het conventionele aerobics bereikt kan worden. De training is dus gericht op spierversteviging, verbranding en behoud van spiermassa. De combinatie van het hoge energieverbruik en het verstevigen van de spieren maakt het de ideale training om snel in shape te komen.

Bekijk hier de video

ClubJoy Power Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven