Buikspieren 2017-06-29T11:24:28+00:00

Buikspieren

Strakke Buikspieren is de droom van bijna iedere beginnende (kracht)sporter. Er is immers geen betere manier om te laten zien dat je fit en goed getraind bent!

Wat train ik tijdens Buikspier lessen?

Hoe train je je Buikspieren precies en welke oefeningen moet ik doen? Dit zijn vaak vragen die de meeste mensen zich afvragen, daarom gaan wij helpen en jou vragen beantwoorden. Tijdens een paar minuten buikspier training leggen we uit welke oefeningen het beste zijn. Tijdens deze uitleg voeren we samen de oefeningen uit zodat je kan voelen welke spieren je aanpakt. Een strakke buik krijgen? Door veel verschillende oefeningen samen te combineren en te werken naar een goed resultaat. Maar onthoudt wel één goed, een strakke buik creëren is 30% buikspieren trainen en 70% op je eten letten!

Loading...

Is Buikspieren trainen geschikt voor mij?

Buikspieren zijn veel kleine spieren bij elkaar, daarom is het belangrijk te weten welke oefeningen je het beste kan doen. Het is ook voor iedereen weg gelegd, ook is het goed voor de ontwikkeling van een sterkere onderrug. De les is maar een paar minuten en deze zullen we daarom ook goed benutten! Samen zorgen we voor een goed resultaat.

Bekijk hier de video

Buikspier Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven