Body Step 2019-08-11T17:53:46+00:00

ClubJoy Steps

Body Step is het ultieme stepprogramma op basis van toegankelijke en afwisselende combinaties mat als doel een optimaal trainingsresultaat.

Wat train ik tijdens Body Step lessen?

Vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is het dé manier om in shape te komen. Body Step brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert de conditie! Geen wonder als je bedenkt dat je tijdens een Body Step les zo’n 2000 keer de step op en af stapt.

Loading...

Is Body Step geschikt voor mij?

Omdat de combinaties en oefeningen bij Body Step toegankelijk en afwisselend zijn, is Body Step geschikt voor iedereen (mannen en vrouwen) die het leuk vindt om op muziek te trainen! Body Step is een snelle en leuke manier om op billen, benen en buik vet te verbranden. Er worden geen ingewikkelde pasjes geleerd maar alleen compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier makkelijk meedoen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is het ook voor de gevorderde stepper een uitdaging!

Body Step Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven