Body Shape 2017-06-29T11:18:39+00:00

Body Shape

De les wordt opgebouwd uit een wat langere warming-up om alle spieren goed warm te maken. Daarna worden er allerlei oefeningen gedaan voor de armen, de buik, de benen, de billen en de rug. De oefeningen kunnen zowel staand als liggend op een matje gedaan worden.

Wat train ik tijdens Body Shape lessen?

Tijdens de lessen wordt er ook gebruik gemaakt van een dynaband. De lessen BodyShape zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen die een lichte blessure hebben zijn de lessen zeer geschikt. Kenmerkend voor BodyShape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert. Het doel van deze les is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken door middel van training op muziek met een rustig tempo. Tevens kan het goed dienen als onderhoud van al bestaande spierconditie. Bij deze trainingsvormen worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten of dynabands/tupes gebruikt.

Loading...

Is Body Shape geschikt voor mij?

De lessen BodyShape zijn voor diegene die graag willen bewegen, maar geen lastige passen willen doen. Tijdens de BodyShape lessen wordt er op muziek uit de jaren 80 en 90 verschillende oefeningen gedaan, waarbij er niet gesprongen wordt. De les wordt opgebouwd uit een wat langere warming-up om alle spieren goed warm te maken. Daarna worden er allerlei oefeningen gedaan voor de armen, de buik, de benen, de billen en de rug. De oefeningen kunnen zowel staand als liggend op een matje gedaan worden.

Bekijk hier de video

Body Shape Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven