Aikido 2018-12-27T08:09:50+00:00

Aikido

In feiten is Aikido geen officiële vechtspot. De sport wordt gebruikt voor zelfverdediging, je leert dus de juiste technieken die je moet gebruiken als je wordt aangevallen. Er bestaan tot op heden geen wedstrijden voor deze sport. Toch vinden zij het een bijzondere sport en kun je het daarom bij ons in Lelystad en Dronten uitoefenen.

Wat leer ik tijdens Aikido lessen?

Tijdens deze training ben je zowel mentaal als fysiek bezig. In deze les ben je voornamelijk bezig met het ontwikkelen van de biceps, triceps, rug en schouders. Je zorgt ervoor dat jou conditie en zelfvertrouwen toeneemt en de samenwerking met anderen verbetert. Als zelfverdedigingsvorm maakt de sport gebruik van krachtige cirkelbewegingen, draaiïngen, klemtechnieken en worpen. Je kan de sport zien als een verdedigende krijgskunst waarin men leert te reageren op de intentie en richting van de aanvaller. Ook is het een traditionele budo. Er is geen competitie en er zijn ook geen wedstrijden.

Loading...

Is Aikido geschikt voor mij?

Aikido is voor iedereen geschikt. Zou je graag aandacht willen geven aan voordurende verbeteren van techniek en timing? Of zou je liever samen technieken leren waarbij kracht minder een rol speelt en winnen geen pre is. Het is uiteindelijk jou beslissing en keuze wat je precies wilt leren van deze sport, tijdens de trainingen zullen we jou begeleiden naar jou doel. De trainingen vinden plaats op een traditionele manier, met nadruk op wederzijds respect en hulp als noodzakelijke voorwaarden voor het samen plezierig trainen.

Bekijk hier de video

Aikido Lesrooster

Dynamic Sports Lelystad

Dynamic Sports Dronten

Begin met een GRATIS proefweek!

Een week lang onbeperkt trainen
inclusief Groepslessen en Vechtsporten!

Inschrijven